Transport ja logistika uksest ukseni | ETS LogistikaTransport ja logistika uksest ukseni | ETS Logistika

Video ja galerii: 2016. aasta planeerimine Noorus SPAs

Veetsime möödunud nädalavahetuse Noorus SPA’s. Mõnus ja rahulik keskkond produktiivsete mõtetete genereerimiseks. Soovitame külastada Noorus SPA´d, kui vajate head õhkkonda konverentsi või töötubade korraldamiseks.

Ühendasime vajaliku meeldivaga. Reede lõunal võttis multi task’line Stella kontorist kogu koosseisu peale ning suundusime Narva-Jõesuu poole. Sass startis Lääne-Virumaalt, kus ta valmistas nädalavahetuse töist osa ette.

Viimased meilid olid saadetud ja kõned tehtud, viskasime hommikumantlid selga ning jooksime SPA’sse. Tüdrukud käisid kõik saunad läbi, poisid degusteerisid basseinibaaris kokteile. Õhtul ootas meid maitsev söök ja Bowling. Käed üles megatäpse Taneli ees, kes Bowlingus kõik ülejäänud seljatas.

Laupäeva hommikul panime pead tööle ning hakkas ETS-i 2016. aasta planeerimine. Produktiivne diskuteerimine, uued mõtted ja lahendused, kuidas muuta töö protsessid paremaks ja teenindust kliendi jaoks kiiremaks ning mugavamaks.

Kokku lepitud tegevused aastaks 2016:

  • Soovime saada kiireimaks päringute käsitlejaks turul, mistõttu oleme järgnevaks aastaks ellu kutsunud rea protsessimuudatusi.
  • Uurime ja kaardistame oma püsiklientide vajadusi täpsemalt, sest vaid nii saame teada, milliseid täiendavaid ootusi klientidel meie jaoks veel olemas on.

Pärast tõelist tööpäeva nautisime jälle SPA’d ning ülimaitsvat õhtusööki restoranis. Kohtasime ka Venemaa kuulsat lauljat Stas Kostyushkinit, kellega õnnestus paar korda liftis sõita.

Pühapäeval käsitlesime veel viimaseid teemasid ning võtsime kogu plaanitu kokku. Uued ideed ning SPA-mõnud andsid topeltkoguse motivatsiooni uude aastasse suunduda. Rahuloleva ning lõõgastunud  tundega võtsime suuna tagasi Tallinnasse.

Täname Noorus SPA Mihhaili korralduse eest ja Ksenijat meeldiva teeninduse eest.

Küsi pakkumist
vastame minutitega.

Meil on hea meel kirju saada! Kirjuta oma hinnapäring või küsimused allolevasse vormi, saada ära ja me vastame Sulle kohe!